Inschrijven

dsc04027
Er zijn geen voorwaarden aan opleiding, ervaring of leeftijd.

De Vakopleidingen starten twee maal per jaar in mei en oktober. Verzeker je van een plaats en schrijf je op tijd in door een mail te sturen aan info@boulevardmagenta.nl onder vermelding “Inschrijven Vakopleiding”.
Je ontvangt daarna direct een bevestiging, de workshopkaart en de nieuwsbrieven zodat je op de hoogte bent van alle activiteiten waar je met of zonder introducee van harte voor bent uitgenodigd.

“Maar welke opleiding past bij mij?” “Ga ik dit kunnen?”
Bel ons! Vrijblijvend en informatief. 06 – 46 28 04 11 En wat ook kan, binnenwandelen op een Open Dag. Bij een kop koffie of thee even overleggen; het helpt. Echt.

DSC01045

 

Goed om te weten:
De opzet en professionaliteit van de Vakopleidingen en Masterclasses is zo dat er een tevredenheidsgarantie  geldt.
Docenten maken gebruik van een Docenten Handboek.
De lessen worden regelmatig geëvalueerd en besproken.
Aan de studenten wordt jaarlijks gevraagd om een evaluatieformulier in te vullen.

De redenen waarom mensen aan de opleidingen starten zijn uiteenlopend.
– gewoon goed leren schilderen en vergulden vanaf de basis
– nieuwe technieken eigen maken om deze vervolgens toe te passen in eigen werk
– men is kunsthistoricus (of zeer geïnteresseerd daarin) en durft de sprong aan om vanuit de theorie, ook praktisch aan de slag te gaan met al het moois dat de wereld/kunstgeschiedenis te bieden heeft
– men is dol op schilderen en wil er meer van weten, meer technieken kennen en kunnen toepassen
– men wil het vak leren vanuit het ambacht en niet vanuit concept
– sommige mensen vinden het heerlijk om voor enkele jaren in een vaste klas de diepte in te gaan en spannende, nieuwe leerprocessen aan te gaan
– een aantal mensen komen zelf uit het onderwijs en willen ook zelf wel weer eens lekker “in de klas zitten” en uitgedaagd worden.
Beroepsmatig binnen de kunsten aan de slag te gaan is voor velen een droom. Binnen de school is er expertise over- en in de lessen ruimte voor coaching om alles wat men aan talent (en doorzettingsvermogen) heeft te koppelen aan een praktische toepassing van deze nieuwe vaardigheden en kennis.
De term Vakopleiding geeft aan dat de opleiding zo is vormgegeven dat de klassikale lessen centraal staan, waar op een gezellige wijze “ouderwets goed” les wordt gegeven. Dat blijkt steeds weer de ideale combinatie voor het aanleren van (complexe) vaardigheden volgens traditionele regels, recepten en concepten. En deelnemers maken zeker een professionele ontwikkeling door. Het verlangt van een ieder een honger naar uitstekende lessen en zich te concentreren op het eigen werk en leerproces.
De vraag: “En wat vind je er zelf van?” Zul je hier zelden horen. Het leerklimaat op zich is voor velen al een verademing waardoor nieuwe dromen en plannen ontstaan. Waar wij kunnen stimuleren en helpen we deelnemers bij het concreet maken van deze plannen.

Stuur een mail aan info@boulevardmagenta.nl om je in te schrijven of kom kennismaken op een Open Dag.

Lees hier de Algemene Voorwaarden

 

Boulevard Magenta | Marjan Smit | Badhuislaan 25 | 6957 DB Laag-Soeren | Gelderland | 06 46 28 04 11