Na een driejarige Vakopleiding kun je de ambachtelijke vaardigheden behoorlijk onder de knie hebben.

Als jij verder wilt… gaan wij met je mee!

Specialisatie aan de Voortgezette Vakopleiding

Wordt de materie meester.

Tijdens je driejarige Vakopleiding doe je ervaring op met verschillende schildertechnieken, penseelvoeringen, mediums, materialen en ken je diverse routes om een schilderij op te zetten en af te werken.
Onze ervaring leert dat verliefdheid op de loer ligt… die ene techniek, dat ene onderwerp: Je valt er voor als een blok. Het is mogelijk om je daar helemaal in te specialiseren.

Wat ook aan bod kan komen in deze lessen:
Hoe ga jij je kunde en kunnen in de wereld zetten? Hoe ontwikkel je je tot scheppend kunstenaar, hoe breng je je werk onder de aandacht, hoe pas jij je vaardigheden toe, werp je je met ziel en zaligheid op je eigen ontwerpen en oeuvre! Je weet dat er ervaring in outplacement, prepensioentraining, loopbaanbegeleiding en coaching aanwezig is. Je zou  de eerste niet zijn die hier een nieuwe start maakt!

Tijdens de Voortgezette Vakopleiding zijn de lessen toegespitst op het gebied waarin jij je op dat moment verder wilt ontwikkelen.

Het lesgeld van de Voortgezette Vakopleiding bedraagt 1350 euro per 15 lesdagen. Je kunt na 15 lesdagen steeds weer verlengen. Dit is inclusief het fotomateriaal, persoonlijke coaching in de klas en besprekingen per mail, telefoon of WhatsApp. In het lesgeld zijn ook alle lunches, koffie, thee en dergelijke inbegrepen. Je zou de eerste niet zijn die hier een nieuwe start maakt!

Lesrooster: Je kunt deelnemen aan de Voortgezette Vakopleiding op de woensdagen in de oneven weken van het jaar. Het hele jaar door.

Vooropleiding: Een afgeronde Vakopleiding