Zomeropleiding Boek Maken

Lessenserie Boeken Maken en creativiteitsontwikkeling voor iedereen die van papier houdt bij Papierfabriek De Middelste Molen. 

 

images-1
Voor wie?
Wellicht ben je ooit rondgeleid op deze fantastische lokatie en lijkt het je leuk om creatief bezig te zijn met papier en het maken van boeken. Of ben je totaal verslingerd aan papier, koop je, waar je maar kunt, de mooiste vellen papier en handgemaakte boekjes.
Het is een korte opleiding voor iedereen die blij wordt van papier, boekjes en schriften.

Data
De opleiding bestaat uit vijf aaneengesloten lesdagen van 10.30 tot 15.30 uur. Dinsdag 8 augustus tot en met zaterdag 12 augustus.

Na afloop?
Na vijf dagen heb je papier geschept met diverse soorten pulp.  Je voegt je zelf gemaakte papieren samen tot een persoonlijk kunstboek. Je hebt kennis gemaakt met enkele eenvoudige wijzen van schriften en boekjes maken. Je hebt een keuze gemaakt uit opdrachten om objecten van papier te maken. Dit alles voeg je samen tot een portfolio. Ben je benieuwd of deze opleiding iets voor je is? Stuur een mailtje en stel je vragen! 06-53375272

Goed om te weten:
De lesruimte is ruim en licht
Rolstoeltoegankelijk
Heeft een buitenruimte en een serre met open haard
Ligt landelijk midden in de natuur bij de historische papierfabriek, het museum en de winkel van De Middelste Molen.

2018
dinsdag 7 augustus tot en met zaterdag 11 augustus
2019
dinsdag 6 augustus tot en met zaterdag 10 augustus

Het lesgeld
Het lesgeld bedraagt 475 euro. Inclusief alle materialen.


Bel voor meer informatie 06-53375272 of stuur een mailtje aan info@boulevardmagenta.nl

Het auteursrecht van alle opleidingsmaterialen in de vorm van hand outs, Het Werkboek, Werkbladen en klassikale werkvormen berust bij Boulevard Magenta. Al het lesmateriaal is voor persoonlijk gebruik van de student. Het lesmateriaal mag op geen enkele wijze openbaar gemaakt dan wel gekopieerd worden.

Boulevard Magenta | Marjan Smit | Badhuislaan 25 | 6957 DB Laag-Soeren | Gelderland | 06 46 28 04 11