Een daagse Workshop Middeleeuwse Miniaturen

Je maakt een werkstuk naar keuze uit onze collectie of brengt zelf een voorbeeld mee.

Voor 7 december 2019 zijn slechts nog enkele plaatsen vrij, wil je je plaats nu reserveren? Mail marjan@boulevardmagenta.nl of WhatsApp 06-46280411

zaterdag 7 december 2019 (nog slechts enkele plaatsen vrij)
zaterdag 14 maart 2020
zaterdag 15 augustus 2020

Van 10.30 – 16.00

Reserveren: info@boulevardmagenta.nl  

Ervaring is niet nodig, breng een kleedgum, een potlood HB en H2, een lineaal of geodriehoek, een pen mee, wij zorgen dat alle andere materialen voor je klaar liggen. We leiden je stap voor stap door het schilderproces.

Lesgeld:
75 euro incl. koffie, thee, lunch, pigmenten, gebruik van penselen, medium en je gaat naar huis met je eigen miniatuur. Heb je een studiepas dan kun je deze gebruiken voor deze workshop.

Een dag na de workshop op 3 augustus ontvingen we een zalige mail die we graag met je delen:
“Het was echt fantastisch! Ik heb echt genoten van deze dag, echt heerlijk gewerkt en veel geleerd en een mooi werkstuk mee naar huis. De plek zelf, de zorgvuldige voorbereiding, alles stond al klaar boven we konden zo aan de gang, de warme welkom en ontvangst, jullie enthousiasme en bevlogenheid voor het vak en hoe jullie dit zo goed over weten te brengen en zo geduldig en leuk en aardig voor ons allemaal, echt top! En dan ook nog een lekkere lunch en de nodige koffies en thees voor ieder wat wils. Ik heb echt echt een heerlijke dag gehad gisteren. 
Nogmaals ontzettend bedankt aan jullie allemaal. 
Hartelijke groeten,
Karin Schoenmaker”
En van Charlotte de enthousiaste mail:
” Dank voor de foto, het was een leuke dag en ik vond het vooral fijn om iets te doen wat niet moeilijk was. Maar het vervelende is dat ik na iedere workshop ook het liefst het Jaarprogramma ervan wil doen! Eerst maar even de Vakopleiding Oude Meesters afmaken!”

Ook zo bang om helemaal verslingerd te raken aan dit kleine, tere werk vol verhalen en kleur?

Nieuw: Jaarprogramma Middeleeuwse Miniaturen