Er valt zoveel te leren en te (her)ontdekken!

Het zou zomaar kunnen dat jij:

– nieuwe technieken wilt eigen maken en deze vervolgens wilt toepassen in eigen werk
– kunsthistoricus bent (of zeer geïnteresseerd daarin) en je waagt nu de sprong om vanuit de theorie, ook praktisch aan de slag te gaan met al het moois dat de kunstgeschiedenis te bieden heeft
–  je dol bent op schilderen en er meer van wilt weten, meer technieken kennen en kunnen toepassen
–  je het vak wilt leren vanuit het ambacht en niet vanuit het concept
– dat je het heerlijk vindt om voor enkele jaren in een vaste klas de diepte in te gaan en spannende, nieuwe leerprocessen aan te gaan
– dat je zelf voor de klas staat en je ook zelf wel weer eens lekker “in de klas wil zitten” en uitgedaagd worden

Beroepsmatig binnen de kunsten aan de slag te gaan is voor velen een droom

Binnen de school is er expertise over- en in de lessen ruimte voor coaching om alles wat men aan talent (en doorzettingsvermogen) heeft te koppelen aan een praktische toepassing van deze nieuwe vaardigheden en kennis.

Het unieke van een Vakopleiding

De term Vakopleiding geeft aan dat de opleiding zo is vormgegeven dat de klassikale lessen centraal staan, waar op een gezellige wijze “ouderwets goed” les wordt gegeven. Dat blijkt steeds weer de ideale combinatie voor het aanleren van (complexe) vaardigheden volgens traditionele regels, recepten en werkwijzen. En deelnemers maken een zekere professionele ontwikkeling door. Het verlangt van een ieder een honger naar uitstekende lessen en zich te concentreren op het eigen werk en leerproces.

Jouw droom, jouw plan

De vraag: “En wat vind je er zelf van?” Zul je hier zelden horen. Het leerklimaat op zich is voor velen al een verademing waardoor nieuwe dromen en plannen ontstaan. Waar wij kunnen stimuleren en helpen we deelnemers bij het concreet maken van deze dromen en plannen.

Schrijf je hier nu in
Vraag om studiegids